Malzemeler:
- 400 gr kuşbaşı et
- 2 büyük patates
- 1 tane soğan
- 1 tane kırmızı biber
- 2 diş sarımsak
- 1 çorba kaşığı salça
- sıvı yağ
- tuz
- karabiber
- toz biber
- Tencereye yağı koyun,biraz ısındıktan sonra etleri ekleyip kavurun ve kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin.
- Sonra ince ince kıyılmış soğan,sarımsak ve kırmızı biberi ekleyin.Renkleri dönünce salçayı koyun birazdaha kavrulduktan sonra etlerin üzerini geçecek şekilde suyu dökün.
- Küçük küçük doğradığınız patatesleri ,baharatları ve tuzu ekleyip kapağını kapatın.Patatesler yumuşayana kadar pişirin.
- En son yemeğinizi küçük güveç kaselere bölüştürün ve servis etmeden 15 dk önce de fırına sürün.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Çok kıymetli yorumlarınızı alalım:)))