1 Eyl 2014

EV TEMİZLİĞİNE PRATİK ÇÖZÜMLER

Evet şu görmüş oldugunuz şey sadece cilt için değil ev temizliğinde de çok işe yarıyor biliyor musunuz?Ben de internette okumuş ve aklımın bir köşesine yazmıştım,tatil dönüşü nasıl bir istekle toz aldım anlatamam:):)Toz almayı sevdiğimden değil tabi ,sırf merakımdan:):)Neyse vazelini ister toz bezinize ister sileceğiniz yere ufak ufak sürün sonra silin.Bence işe yarıyor,yani aylarca silmezseniz tabi ki bir mucize beklemeyin ama en azından sildikten bir iki gün sonra bile farkı anlaşılıyor.


Bir de şöyle kremsiz şampuanla cam silmenin çok daha kolay oldugunu okumuştum ama onu daha denemedim.Ben anlatayım olur da belki cam silecek bir hamarat dener,tecrübelerini de bizimle paylaşır:)Bir kova suya bir miktar kremsiz şampuanı döküp köpürtmeden hafifçe karıştıtın.Bezi bu suyla ıslatıp sıkın,böylece camı tek seferde durulayabiliyormuşuz,yani tekrar kurulamaya gerek kalmıyomuş.Deneyelim bakalım,deneyen yazsın sonucu...

5 yorum:

  1. bunu duydum ama yapmadım,yağlı olduğu için tozlar yapışmıyor mu silinen yere?

    YanıtlaSil
  2. Evet benim evim yol üstünde siler silmez yine toz oluyordu ama bu şekilde silince baya fark oluyor.Siz de deneyin bakalım ,inşallah olumlu sonuç alırsınız:)

    YanıtlaSil
  3. sildiğin yerler yağlı yağlı olmuyor mu ?:)

    YanıtlaSil
  4. hayır canım olmuyor,vazelin mat bir şekilde yayılıyor sonra sildikçe yok oluyor sanki.

    YanıtlaSil
  5. Merhaba, hediye dapıtma etkinliği için eşleşmeler yapıldı eşinize ulaştınız mı?

    YanıtlaSil

Çok kıymetli yorumlarınızı alalım:)))