15 Eyl 2014

TUZLA BALIKÇISI


 Bugün sizi bir balık restorant ile tanıştıracağım.Buranın namını birkaç arkadaşımdan duymuştum ve hep aklımdaydı.İki gün önce kuzenim ve de yeni editörümüz Türkan,eşim ve tabi ki de minnoşumla gitmek nasip oldu.
Eğer Tuzla yakınlarında oturuyorsanız ya da Tuzla sahil yoluna işiniz düşerse mutlaka gidin.İçeri girdiğinizde karşılaşacağınız kalabalık zaten size mekan hakkında gereken ilk güzel izlenimi verecektir.






 Hiç ana yemek yemeden sadece mezelerle bile oradan çok mutlu bir şekilde ayrılabilirsiniz.Ben keşke öyle yapsaydım dedim sonra:):)
Bu yanda gördüğünüz gelen mezelerden biriydi;Karadeniz Somunu.O kadar lezzetliydi ki gerçekten daha önce hiç bu kadar leziz balık yememiştim dedirtti.

Burda da özellikle karadenizlilerin vazgeçilmez mısır ekmeği var.Ben daha önce merak edip bir fırından almıştım ama hiç begenmemiştim.Hatta bu ekmeği nasıl bu kadar seviyorlar demiştim kendi kendime,taaa kiii Tuzla balıkçısında yiyene kadar:)Üstü kıtır kıtır ,tuzlu kek tadında enfes bir ekmekti.Karadenizliler şimdi anladım neden vazgeçemediğinizi:)








O kadar çok çeşit vardı ki biz garsonun tavsiyesi üzerine ızgara Lagos aldık ,gerçekten harikaydı.





Not:Bu arada çocuklar da düşünülmüş ve onlar için de mini bir park yapılmış.

7 yorum:

  1. aa ben trabzon a gelin geldim ama sevemedim mısır ekmeğini..çok sert geliyor bana..ama vakfıkebir ekmeği gerçekten güzel..

    YanıtlaSil
  2. burada yapılan mısır ekmeği çok güzeldi,sanırım piyasadakilerden daha farklı yapıyorlar.Tarif istesek verirler mi acep?:)

    YanıtlaSil
  3. Yeni editorunuz hayirli olsun nurgul hanim😞

    YanıtlaSil
  4. canım kesinlikle hem çeşit çeşit balığın tadına bakıyosun hem de yüksek meblağ ödemiyosun. Valla ben somondan ziyade çinekopun kız arkadaşını sevdim, şaka bi yana minekopu sevdim, ızgara tadı vardı. Mısır ekmeği konusunda da katılıyorum, kek gibi yaw, sadece o bile yenir:)

    YanıtlaSil
  5. bir gün birlikte de gidelim Rümeysam:)Arkadaşlık yıldönümümüzü kutlarız:):):)

    YanıtlaSil
  6. Bende çok merak ettim ya:)Mısır ekmeği ayyy olsada yesemmm.)

    YanıtlaSil
  7. gidelim balım gidelim.Hay sen çok yaşa ne güldüm ya, kutlayalım:)))

    YanıtlaSil

Çok kıymetli yorumlarınızı alalım:)))