14 Eki 2014

Dikiş Kursunda Yaptıklarım:):)



Haftasonu başladığım İsmek dikiş kursunda yaptığımız el dikişleri bunlar:)Hani 1.sınıflar yazı yazmadan önce çizgiler yapar ya ,kendimi aynen öyle hissettim.Tek fark defterin yerini kumaş,kalemin yerini de iğne aldı:)Bir de sürekli hocanın yanına gidip bitirdim ben bunu,diğer dikişi gösterir misiniz dedik:):)Allah'ım gerçekten insan kınadığını yaşamadan göçmüyor bu dünyadan:):)Öğrencilerimin bana yaptıgını ben de hocaya yaptım:):)Dersine girdiğim ikinci sınıflar  sürekli öğretmenin yanına gelmek ister,bazen şikayet için,bazen yaptıklarını onaylamamı istedikleri için.Sınıflar kalabalık olunca bu çoğu zaman beni çok yoruyor ama bu hafta sonu tekrar anladım ki bu insanın fıtratında var:):)

Oturdugum yerdeki İsmeklerin hiç birinde haftasonu kursu olmadığından,evime oldukça uzak bir yere gidiyorum,otobüse binmekten nefret etsem de içimdeki dikiş aşkı bu nefreti şimdilik engelliyor.

Bu hafta kursiyer sayısı beklenenden az oldugu için haklı olarak çok da ayrıntılı şeyler görmedik aslında.Ama ben sürekli kafama takılan,daha önce beceremediğim,zorlandığım şeyleri hocaya soruyorum,o da sağolsun bıkmadan hepsini güzelce açıklıyor.Teoride sayesinde şimdiden bir sürü şey öğrendim bile.

Haftaya yaka yapımını öğreneceğiz,inşallah öğrendiklerimi buradan da paylaşırım.Sevgiyle kalın:)

8 yorum:

  1. Keske bende gidebilsem bu kursa bize yakin olandada haftasonu yok sana kolay gelsin bol dkisler

    YanıtlaSil
  2. hangi merkezde kurs acaba ?

    YanıtlaSil
  3. İğne iplik bana yakın olanlarda da haftasonu yoktu :(bu yüzden uzaktakine gidiyorum,sen de araştırabilirsin,belki vardır ,yakın ilçelerde.

    Soslu Badem benim gittiğim kurs Sultanbeyli merkezde.

    YanıtlaSil
  4. karşıda ve bana çok uzak , napalım kısmet değil miş

    YanıtlaSil
  5. bunlar işine yarıcak mı ya...bu arada RÜMEYSA kesin buraya yorum yaparsın şu diktiğin panço açılmıyor hata veriyor..bakmak istiyorum nasıl yaptın....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. neva nur, canıım inan şimdi gördüm çok geç oldu ama site yapım aşamasındaydı sorun oluyordu hep. Bakmışsındır artık değil mi?

      Sil
  6. merhaba bloğunuzu yeni keşfettim hemen takibe aldım :))))) bende geçtiğimiz hafta başladım dikiş kursuna aynı çalışmadan yaptık sizin çalışmanızı görünce benim ki resmen facia :))) banada beklerim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım zaten çok da işimize yaramayacak bence,diğer çalışmalar önemli ,onlar güzel olsun yeter bize:)

      Sil

Çok kıymetli yorumlarınızı alalım:)))