14 Eki 2014

MİNİĞİME KAPŞONLU MONT:)

Sanırım kendimi aşıyorum:):)Kızım için bir şeyler yapmak çok hoşuma gidiyor,hem küçük oldugundan daha çabuk bitiyor hem de onun üzerinde görünce çok daha mutlu oluyorum:):)
Evdeki kırmızı ve beyaz kendinden desenli poları kullanarak kuzucuma mont diktim:):)
Beni fazlasıyla uğraştırsa da hatalarıma rağmen ben sonucu sevdim.


Dikip bitirdim ,sonra tamamen söktüm ve tekrar diktim neden mi:)Astar yapmayı bilmediğimden,ben dış kumaşla astarı birlikte dikmiştim ama öyle yapınca astar kısmındaki dikiş yerleri çok çirkin durdu.Olması gerekeni yani astarın ayrı dikilmesi gerektiğini ve düzgün kısmının görünmesi gerektiğini öğrenince hoppp bütün yaptıklarımı baştan yaptım,ama iyi ki de uğraşmışım:)

Kalıbını kızımın bir kazağından çıkardım,kapşonu da aynı şekilde başka bir kıyafetinden.Geri kalan yerleri de uydurdum:)


İlik açmayla uğraşmak istemediğimden çıt çıt diktim,dışındaki düğmeler süs olarak duruyor yani:)



13 yorum:

  1. Eline sağlık cok guzel olmuş. Tam kırmızı başlıklı kız kıyafeti. :) bu arada astarı hem güzel dikmişsiniz hem de astarın deseni çok iyi durmuş.

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkürler beğenmeniz beni çok mutlu etti:):)

    YanıtlaSil
  3. çok tatlı görünüyor, ben astardan çok korkuyorum hiç yanaşamıyorum, ama siz çok maharetlisiniz maşallah ellerinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  4. süper olmuş gerçekten,çok beğendim.düğme olayı da tam bizlik,ilik açmaya üşenen ben bu fikri çok seviyorum,düğme görünümlü çıtçıt:)

    YanıtlaSil
  5. süper çok güzel olmuş, :) ayrıca da çok muntazam dikmişsiniz elinize sağlık. bu arada söylemeden geçemeyeceğim poların sağlığa zararlı olduğu söyleniyor. Biz neyse de söz konusu çocuklar olunca söylemeden edemiyorum. isterseniz bir araştırın.

    YanıtlaSil
  6. Çok teşekkürler güzel yorumlarınız için:)Aaa hiç duymamıştım zararlı oldugunu,araştırayım hemen,sağolun.

    YanıtlaSil
  7. sen cidden aştın kendini

    YanıtlaSil
  8. Sayfanizi 2gün once kesfettim ve neredeyse tamamini okudum!! Aslinda sülalecek terzi ailesinde yetismeme ragmen,yeni yeni dikise merak salmis biri olarak bayildim yaptiklariniza. Harika tebrik ediyorum elinize saglik!

    YanıtlaSil
  9. Sayfanizi 2gün once kesfettim ve neredeyse tamamini okudum!! Aslinda sülalecek terzi ailesinde yetismeme ragmen,yeni yeni dikise merak salmis biri olarak bayildim yaptiklariniza. Harika tebrik ediyorum elinize saglik!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senemcigim cok tesekkur ederim epey gecikmeli oldu cevabim degil mi😀

      Sil
  10. LOFT MONT İLE CASUAL VE ŞIK BİR KIŞ YAŞAYIN
    Sonbahar ve kış aylarında en çok giyilen giysilerden biridir montlar ve özellikle bu mevsimlerde sokak modasının da en önemli parçasıdır doğal olarak. Casual giyim denilince akla gelen ilk markalardan biri olan loft mont modelleri ile her sene olduğu gibi bu yıl da sokak modasına ismini hem de altın harflerle yazdıracak. Ünlü markanın imzasını taşıyan mont modelleri kadınlar ve erkekler için ayrı ayrı üretildiği gibi markanın yeni sezon koleksiyonunda unisex montlar da alıcılarını bekliyor.

    Kadın montları ile hem casual hem feminen görünüm

    Kadınlar için hem sezon renklerine hem de trendlerine uygun olarak tasarlanıp üretilmiş olan loft mont modelleri casual görünüm ile feminenliği bir arada yaşama şansı sunuyor tüm hanımlara. Gündelik hayatta kot pantolon ya da eşofmanlarla kombinleyerek soğuk günleri enerjik bir havada geçirmek için mükemmel bir seçenek olan loft mont modelleri tüm ünlü ve kaliteli markaları aynı çatı altında beğeniye sunan markagez.com vitrinlerinde sizleri bekliyor. Geniş renk seçeneklerinin yanı sıra farklı kesimlere sahip montları yalnızca gündelik hayatınızda değil dilediğiniz her an ve her tarz kıyafetlerle kombinleyerek şıklığı kolayca yakalamak için yapmanız gereken tek şey markagez.com’u ziyaret etmek!

    Şıklığına önem veren beylere özel modeller

    Markanın koleksiyonunda tabi ki şıklığına önen veren beylerin de ilk görüşte bayılacağı montlar da bulunuyor. Erkekler için üretilmiş olan loft mont modelleri spor çizgileri ile dikkat çekerken modern erkeklere adeta şıklığın anahtarını sunuyor. İşlevsellikleri ile de ön plana çıkan loft mont modelleri ile sonbahar-kış ayları boyunca şık görünürken soğuktan ve yağmurdan da korunarak kış sokaklarının tadını sonuna kadar çıkartabilirsiniz.

    Ancak tüm bunlar için öncelikle sadece loft mont değil Türkiye’nin ve dünyanın en ünlü markalarının üretimi olan ve onlarca online alışveriş sitesinde satışa sunulan en şık mont modellerini bir arada bulabileceğiniz modern zaman alışveriş merkezi markagez.com’u ziyaret etmeniz ve en şık montları incelemeye başlamanız gerekiyor. Unutmayın, bu kışı hem şık, hem rahat hem de trend geçirmek istiyorsanız şimdiden harekete geçmelisiniz!

    http://www.markagez.com/loft-mont-erkek

    YanıtlaSil

Çok kıymetli yorumlarınızı alalım:)))