21 Ara 2014

İlk Pantolon Dikişim:)

Bu pantolonu Burda dergisi 2013 Aralık sayısından çıkardım,şu yan dikişlerin önden görünmesini başta sevmedim ,ama sonra gözüm alıştı galiba:):)Dergide desenli kumaşta gösteriyor,başta hiç görmedim,sonra kalıp çıkarırken gördüm,neyse çıkarayım artık dedim.

Dergideki dikim aşamalarına hiç bakmıyorum çünkü hiç bir şey anlamıyorum:)Bunu da kızıma yaptıgım pijamaları yaptıgım gibi önce ön ve arka dikişlerini sonra iç bacakları dikip ortayı birleştirdim,daha sonra da dış yan dikişleri yaptım.Normalde de böyle mi olması lazım bilmiyorum,bana  böylesi kolay geldi.

Neyse ilk pantolon dikimi için fena değil di mi?:):)

11 yorum:

  1. fena değil hatta güzel olmuş ama pantolon dikişi biraz farklıymış pijama gibi yapılınca patlıyormuş diye duymuştum, o dergide yazan açıklamalar hangi dilden acaba çünkü ben de hiçbişey anlamıyorum:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neeee patlıyo muymuş:):):)Kursta pantolon yapmayacakmışız ben de uyduruktan kendim yapıyorum şimdilik,hocaya bi sorayım bakalım neymiş bunun tekniği:)

      Sil
  2. Nasıl kolayina giderse öyle yaparsin pantolon dikisinde en önemli ve zor kısım fermuar galiba;/ ben hala düzgün yapamiyorum ama seninki cok güzel görünüyor o kısmı çözdüysen en zorunu yapmissin demektir benim için;)

    YanıtlaSil
  3. kursa gidemeyenler var aramızda sen sor bizde faydalanalım :))

    YanıtlaSil
  4. Güzel olmuş, tam kışlık pantolon.

    YanıtlaSil
  5. Çok tesekkürler,sizin yarışma sonucu bellioldu mu?merak ettim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belli olmuş bile, 1. olmuşum :)
      http://www.tillyandthebuttons.com/2014/12/and-winners-of-sewingfrancoise-contest.html?showComment=1419250137024#c7624487889567909699

      Sil
  6. Tebrik ederim çok sevindim:):):)Bu tarz yarışmalardan nasıl haberiniz oluyor ki:)sanırım ödül dikiş makinasıydı,güle güle kullanın inşallah:):):)Hemen linke de bakıyorum:)

    YanıtlaSil

Çok kıymetli yorumlarınızı alalım:)))