9 Oca 2015

Çift Taraflı Kolay Dikimli Yelek


İşte bahsettiğim kolay kesimli ,biyesi dışında kolay dikimli,kullanışlı ,çift taraflı giyilebilen yeleğim:):):)daha önce bu kumaşın artanından Zeynep'e ve yeğenime diktiğim yelekleri paylaşmıştım.Buradan ulaşabilirsiniz.


Kırmızı tarafını gördükten sonra iç kısmı pek de cazip gelmedi gözüme neyse belki öyle de giyerim.
Ahhh bu yelekten kimler de yok ki:):)Kurstaki canım arkadaşlarım Rabia ve Rukiye kardeşlerin ,daha önce satın aldıkları bir yeleğin kalıbından kendilerine bir adet dikmesiyle başladı her şey:):):)Sanırım zamanla kurstaki herkesin üzerinde olacak:):)Bana bu güzel yeleği kazandırdıkları için arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim:):)




Yeleğin orjinali yukarıdaki gibi düğmeli şekilde kullanılıyor.Başta düğmeli yapmadım ama sonra fikir değiştirdim,Her ne kadar çift taraflı giyilecek şekilde diksem de kırmızı tarafını daha çok sevdim.








Paint te bu şekilde çizdim kalıbı.Kırmızı çarpı olan kısım kumaş katı olacak.Mavi noktalı kısımlarda omuz yerleri,omuzlar dikilecek sadece.



Biyesini deriye benzer bir kumaştan kendim yaptım onu nasıl yaptıgımı da bir sonraki yayın da paylaşırım inşallah.Görüşmek üzere..



13 yorum:

  1. Cok iyi, ellerinize saglik :)

    YanıtlaSil
  2. Harika görünüyor, elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  3. Her iki tarafıda güzel ama. Bende en çok kırmızı tarafını beğendim. Deri ile çok güzel taçlandırmışsınız. Elinize emeğinize sağlık. Güle güle kullanın. Sizi ilgiyle takip etmekteyim. İlgilenirseniz buloğuma beklerim...Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok tesekkür ederim.İlgilenmez miyim hem de işin içinde dikiş varsa:):)Ben zaten takipçinizim:)

      Sil
  4. Çok başarılı, her 2 tarafı da ayrı güzel, çok beğendim, iyi günlerde giyin :))

    YanıtlaSil
  5. çok harika olmuş ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  6. Tekrar merhaba, boloğunuz gerçekten çok güzel, gez gez bitiremedim. Hergün birkaç kez girip bakıyorum. Paylasımlarınız ve blog duzeninize bayıldım. Sizin tavsiye ettiğiniz google friend connect bağlantısını bir türlü yukleyemedim, malesef blog düzeni konusunda fazla bilgim yok, deneme yanılma yöntemiyle birseyler yapmaya çalışıyorum. Ama bloggerda farklı blogları takip etme bölümüne sizi ekledim. Hayırlı geceler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu cümleler beni ne kadar sevindirdi anlatamam,blog konusunda bildiğim kadarıyla yardımcı olmak isterim.

      Sil
  7. gerçekden ne kadar güzel gorunuyor ellerinize sağlık hemen kalkıp kumaşlarıma bakasım yapasım geldi :) gerçekden bır bakıcam cokda kullanışlı olur böyle bır yelek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapın tabi bence de çok kullanışlı,kalıp olarak kalın askılı bir atletinizi omuz dikişlerini açarak kullanabilirsiniz:)

      Sil

Çok kıymetli yorumlarınızı alalım:)))