16 Oca 2015

Lacivert pantolonum


Bu pantolonu haftalar önce kursta dikmiştim,ama bilgisayarım arızalandıgı için yayınlamak bu zamana kaldı.Lacivert minik kareleri olan ince bir kumaş.Kışın ortasında yazlık  pantolon diktim yani:):)Hazırda dursun:)
Bu benim 2.pantolon dikişim ,ilki de
burada ,aynı şekilde diktim bunu da.Önce Ön iki parçanın arasını diktim,sonra arka iki parçanın arasını diktim,daha sonra ön ve arka parçaların iç bacak kısmından birleştirdim,(Alt bacaktan başlayıp diğer bacağın altına kadar)En son dış yan dikişleri yaptım.Sonra fermuar ve kemer kısmı.
Neden anlatımlı şekilde foto çekmiyorsun diye soranlar oluyor,şöyle açıklayayım.Çünkü ben de deneme yanılmayla yaptıgım için bazen dikip sökmekten foto aklıma bile gelmiyor:):)Önce acemiliği üstümden atmam lazım.

 İlk defa cep çalıştım burada fena da olmadı hani:)

8 yorum:

  1. Dikiş sabır istiyor bende kursa gittim ama devam edemedim tam pantalon dikimine sıra geldi bırakmak zorunda kaldım anaokulunu açtık o gün bugündür miniklerle uğraşmaktan dikiş dikmeye zaman ayıramıyorum ama içimde uktesi kaldı.. Nasip olursa denemelere başlamam lazım =)
    Çok başarılısın takipteyim emeklerine sağlık =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok tesekkür ederim:):)Bizim kursta da pantolon ünitesi yokmuş:(Neyse ki hocamız benim gibi farklı şeyler dikenlere de yardım ediyor:)

      Sil
  2. maşallah gayet muntazam duruyor bende dikiş kurusuna gitmiştim orda tanıştığım ablalar 4 senedir en can arkadaşlarım çok güzel bir yıl geçirmiştim çok da eğlenceli idi bedenınde mınakmış bak gözümden kaçmadı maşallah maşallah :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay çok hoşsunuz ,minnakmış heee:):):)Eh işte 38-40 beden arası:)))Az kaldı siz de yakındao bedenlerde olacaksınız:):):

      Sil
    2. ağzın bal kaymak yesinde kilo yapmasın inşallah canım

      Sil
  3. Elinize emeğinize sağlık.Güle güle kullanın. Sevgilerimle...

    YanıtlaSil

Çok kıymetli yorumlarınızı alalım:)))