Hamilelik sürecinde balığı o kadar çok tükettim ki hala görmek istemiyorum aslında:):)Ama eşim tam tersine her gün olsa yer.Balıklar içinde bence en lezzetlisi Somon,diğerleri çok tatsız tuzsuz geliyor bana.Zaten sevmiyorum pek,bir de tatsız olunca iyice soğuyorum.
Genelde mısır unuyla tavada yapıyorum ,bu sefer eşimin istegi üzerine fırında yaptım.Hiç koku olmadı tavsiye ederim.
Öncelikle yukarıdaki fotoda görüldüğü gibi alüminyum folyoyu artı şekilde üst üste koydum,onun üstüne de yağlı kağıdı koydum.Sonra zemine balıkları yerleştirdim,üzerlerine kekik,tuz ve karabiber ilave ettim.
Sonra arzu ettiğim sebzeleri ekledim.(Yeşil biber,kırmızı biber,domates,havuç,soğan)
Sebzelerin üzerine de biraz tuz ekledim,isteğe göre sıvı yağ da koyulabilir ama benim kullandıgım balık yağlı oldugundan ben tercih etmedim.
Daha sonra yandaki şekilde bohça gibi kapatıp,yanlarına patates dilimleri koydum.
200 derecelik fırında patatesler pişene kadar bekledim.
patatesler enfes olmuş. Ben de hep ızgrada yapıyorum. İlk fırsatta ben de bu şekilde deneyeceğim. ellerine sağlık
YanıtlaSiltesekkürler:)
SilMerhaba,
YanıtlaSilBlogunuzu takibe aldım bana da beklerim. Sevgilerle....
www.neclasolen.com
Çok güzel görünüyor; ) Henüz evimde hiç balık yapmamış olsam da deniycimm:)
YanıtlaSilÇok güzel görünüyor; ) Henüz evimde hiç balık yapmamış olsam da deniycimm:)
YanıtlaSilBana kalsa ben de hiç ama hiiiççç yapmıcam ama eşim sağolsun:)
Sil