18 Mar 2015

ANNE KIZ ETKİNLİKLERİMİZ (21 aylık)

Daha önce bahsettiğim,almakta kararsız kaldıgım pvc kaplama makinasını (adı neyse işte) eşim internetten siparişle almış:):)Hem okul etkinlikleri için hem de Zeynep için kullanıyorum,beklediğimden daha kullanışlıymış.
Bu eşleştirme kartlarını da babası Zeynep'e hazırladı.Doğru kartları bulup eşleştirdiğinde ''Ohh yeahh !!diye elini yumruk yapıp,dirseğini aşagı dogru çekiyor,çok komik:):):)İlk eşleştirmesinde ben öyle yapmıştım da:):):)İşi gücü taklit zaten:)

Bu kartları buldugum site çok güzel ama maalesef türkçe değil .Siteye buradan ulaşabilirsiniz,bu sayfadaki etkinlikler çok hoş,biraz dolaşın çok faydalı aktiviteler var.Çok aradım ama benim buldugum etkinliğin aynısını bulamadım:(:(Siteye girince sağ taraftaki uzun menüden Thema's başlığı altındakileri sırayla dolaşın.Belirli konularda etkinlik örnekleri var.

 Aşağıda hayvanlar ve kuyruklarını eşleştirme var,bu da eğlenceli görünüyor.
https://dl.dropboxusercontent.com/u/3191993/Dierentuin/Staartenspel%20voor%20kleuters%20deel%201%2C%20%20thema%20dierentuin%2C%20juf%20Petra%20van%20Kleuteridee%2C%20tail%20game%20for%20preschool%2C%20free%20printable.pdf


6 yorum:

  1. O aylarda kısımda çok severdi böyle eslestirmeler ile oynamayı. Aslında hala daha kimi zaman eslestirmeler yapmıyor değil.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet o kadar çeşitli eşleştirme kartları var ki biz de severek oynuyoruz:):)

      Sil
  2. Her eve lazım :) Ben de almak istiyorum o PVC makinesinden ama neye dikkat etmeliyiz? Hangi marka iyidir? Boyutları nasıl? vs. bir sürü soru var merak ettiğim. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Betül hanım bizimkinin markası Office force.Yanında laminasyon filmi hediyesiyle 110 tl ye internetten aldı eşim.Bu linktede fotosu var.A4 A5 küçük büyük farklı boyutlarda laminasyon filmeri satılıyor.Eşim onlardan da almış.Makina sessiz sakin çalışıyor,ben çok begendim,hava kabarcıgı falan kalmıyor.

      http://hobidelisii.blogspot.com.tr/2015/03/ogrencilerime-hazirlik.html

      Sil
  3. Bu eşleştirme kartlarından aldım ben de severek yapıyor. Siz kolayını bulmuşsunuz çeşitlendirme yaparsınız. Ben de düşünebilirim aslında iyi fikir.

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler paylaşım için :)

    YanıtlaSil

Çok kıymetli yorumlarınızı alalım:)))