29 Mar 2015

Dİkiş Dergilerimin Toplu Bakış Sayfalarına Bakmak İster misin?



GANİMETLERİM:)





 Merhaba dikiş,kumaş ve dergi severler:):):)Bu post da sahip oldugum dergilerin toplu bakış sayfalarını yayınladım.Almak isteyenlere fikir olur belki.
Bir kısmını internetten Hobisitesi'nden aldım.





 1.Burda'nın Çocuk dergisini bulmak sandıgımdan çok daha zormuş,o kadar çok aradım ki.İnternetten günlerce baktım,bulamayınca Kadıköy'e gittim,belki eski kitapçılarda vardır diye.Ama yok arkadaş bulamadım.En son yukarıdaki Çocuk Burda sayısını hocamdan ödünç almıştım,işime yarar birkaç modelin kalıbını çıkardım,iade etmek için hocama götürdüm.Ne yaptıysam almadı,bana hediye etti.Bir gün torunu olursa ona bir kıyafet dikmemi istedi,inşallah o günleri de görürüz:)

2.2014-Eylül sayısı benim ilk dergim:):)Bir hevesle aldıgım ama paftalara bakınca işin içinden çıkamadıgım günlerce bekleyen ve sonunda internetteki araştırmalarım sonucu kalıp çıkarma işini çözdüğüm dergim:):)Şu kapaktaki jilenin kollu halini yapma planlarım var bakalım ne zaman.Kursta bir kaç arkadaşım o modeli dikti ,gerçekten çok hoş duruyor ve kalıp büyük olmadı.Kendi bedenlerinde çıkardılar yani.

 3.Bu dergiyi de öylece içinde ne oldugunu bilmeden aldım,meğer kostüm doluymuş:(:(Neyse burda da güzel bir erkek ceketi var,dikişte daha çok ilerleyince (inşallah:)onu yapmaya çalışacağım:)

4.2013-Mart-Bu dergiyi de yukarıda bahsettiğim hobisitesinin Pendik'teki dükkanından aldım.Gitmek isteyen olursa mağazanın adı Kaplan,harika bir yer,insanın çıkası gelmiyor,İyi ki çok yakınımda değil,eşim kesin isyan ederdi)::):)



 5.2008-Nisan-Bu dergiyi de Kadıköy'ki sahaflardan birinde buldum.Şu bir kaç erkek modeli için aldım aslında ama bol pantolon  da hoş duruyor.



 6.2013-Aralık-Nedense en çok bu dergiyi seviyorum,en çok da bu dergiden diktim.Şu uzun kollu alttan A pileli  elbiseyi bir gün dikeceğim inşallah:):)




 7.2009-Şubat-Bu dergiyi tam olarak neden aldıgımı hatirlamıyorum:)Ama elbise başlığının altındaki ilk model çok hoş ,yalnız çok fazla parçalı o yüzden yanaşamıyorum.Heee hatırladım kız çocuk modelleri çok diye aldım:):):)
8.2015-Mart-Bu güzel dergiyi de canım ikizlerimden Rukiye'm hediye etti.Bir dikiş severi dikiş malzemesi,kumaş ya da dergiden daha fazla ne mutlu edebilir ki:):):)Tekrar buradan da teşekkürlerimi iletiyorum arkadaşıma.



 9.Creazion,2014-03/Eylül,kasım-Bu dergiyi de değişiklik olsun diye aldım.Uzun tunik tarzı gömleği diktim,çok hoş oldu ama kalıbını bedenimden küçük çıkarmama rağmen bol oldu.Ölçerek dikmek lazım,ne olur ne olmaz:)




10. Dikiş okulu dergisini de bir hevesle internetten aldım ama hiç kullanmıyorum,bence hiç gerek yokmuş.Dikişi okuyarak çözmek zor iş,ya izleyerek ya da deneme yanılmayla öğreniliyor bence.O yüzden video ve Fotoğraflı anlatımlar çok iyi oluyor.



Yandaki iki sayfayı da dergiden paylaştım.İlkinde desen takibine dikkat çekiyor.


İkincisinde de kalıpları kısaltmayı gösteriyor.



Benden bu kadar görüşürüz.Allah'a emanet olun:)

8 yorum:

  1. Çok güzel bir paylaşım olmuş canım, çok teşekkürler, Kaplana her gidişimde oturuyorum o dergilerin önüne, tekrar toplu bakış sayfalarına bakıyorum :) Artık Kaplana gitmem lazım deyince eşim 'ihtiyacını alıp çıkacak mısın yoksa dergilere de bakacak mısın' diye soruyor :D :)

    YanıtlaSil
  2. O elbise çok güzel gerçekten, kuplu mu o ? ;) 2015 mart sayısındaki biri kısa biri uzun aynı model elbise var, onu da çok beğendim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2014-eylül sayısındakini mi soruyosun canım,evet o kuplu.Şu anda bir elbiseye başladım o kalıptan bakalım nasıl olacak:)))

      Sil
  3. orda bir servet duruyor resmen... (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy evet şu kağıt parçalarını ne kadar seviyorum anlatamam:):):

      Sil
  4. Ben şu dikiş okulu dergisini arıyorum e malum hiçbiryerde bulamadım eğer kullanmıyorsanız bana gönderir misiniz?

    YanıtlaSil

Çok kıymetli yorumlarınızı alalım:)))