30 Mar 2015

Sonunda öğrencilerimi de kumaşa boğdum:):):))


 Selamunaleyküm dostlar,

Kumaşlar arasında kayboldugum yetmiyormuş gibi yavrucuklarımı da bu işe bulaştırdım.
4. sınıflarımla kıyafetleri pekiştirmek için yaptık.Çoğu çok eğlenerek yaptı bu etkinliği,tabi en çok da kızlar sevdi:)Öğrendikleri kıyafetleri kumaşla kesip kartona yapıştırdılar ve isimlerini yazdılar.

En son bir öğrencim feryat ediyordu:
-Tiçıııırrrrrr benim en büyük hayalim
mimar olmaktı,bir de şu halime bakın.Sanırım terzi olucam:):):):)
Çok güldüm bu öğrencime:):)




 Sınıftan öyle cevherler çıktı ki,çok şaşırdım.Aşağıdaki çizimleri de yine 4.sınıf öğrencim çizmiş,en büyük hobisiymiş.Ben çok begendim.

 Fiyat bile vermiş baksanıza:):):)




8 yorum:

  1. Sende makineni götürüp dikiş dikeydin, hazır kumaşlar dökülmüş ortaya :)) güzel etkinlik ben de yaptırayım ;) vay maşallah kıza, geleceğin tasarımcısı ilan ediyorum ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hakkaten yaaa evde fırsat bulamıyorum şuracıkta dikeyim bari deseydim:):):):)Evet minik tasarımcıya ben de çok şaşırdım:):):)

      Sil
  2. Bu resimleri 4. sınıf öğrencilerinin çizdiğine inanasım gelmedi valla:)) Ne güzel çizmişler yaw:)
    Tebrik ediyorum çocukları

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. değil mi ben de görünce çok şaşırdım,kendini odasına kapatıp böyle çizimler yapıyormuş bıcır:):)

      Sil
  3. Ne kadar güzel bir şey yapmışsınız.Maalesef günümüzde çocuklar tüketmek üzere kodlanıyor.Üretmenin zevkini bilmiyorlar.Biz kendi oyuncaklarımızı yapardık.Ne kadar zevkle oynardık.Bunu yeni nesillere aşılamak adına çok önemli bir etkinlik.Ayrıca çocuklarda çok başarılı.Sizleri tebrik ederim.Sevgiler ve başarılar....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bu etkinliği yaparken bazı öğrencilerim bebeklerine kıyafet diktiklerini de söyledi:):)Benim de çok hoşuma gidiyor böyle etkinlikler,hem el becerileri gelişiyor hem dil öğrenimine katlı sağlamış oldu ,daha ne olsun)::)

      Sil
  4. Ne kadar güzel bir şey yapmışsınız.Maalesef günümüzde çocuklar tüketmek üzere kodlanıyor.Üretmenin zevkini bilmiyorlar.Biz kendi oyuncaklarımızı yapardık.Ne kadar zevkle oynardık.Bunu yeni nesillere aşılamak adına çok önemli bir etkinlik.Ayrıca çocuklarda çok başarılı.Sizleri tebrik ederim.Sevgiler ve başarılar....

    YanıtlaSil
  5. ooo süperr :)) bayıldım her birine :))

    YanıtlaSil

Çok kıymetli yorumlarınızı alalım:)))