25 Oca 2015

ETEK PANTOLON DİKTİM:)

 Çok severek giydiğim etek pantolonumu dikmeyi başardım:):)Baktıkça şaşırıyorum,aa ben mi diktim diye.Hem de evde ,hocadan yardım almadan hallettim,çok mutluyum.Bu gaz bana bir kaç hafta yeter:):):)

Zeynep'i uyutur uyutmaz
kalıbını çıkarıp dikmeye başladıgım pantolonumu Zeynep'imin yaklaşık 2 saatlik uykusunun sonunda epey ilerletmiştim.O günde yavrucuğumun çok uyuyası tutmuş:):)Ertesi günde kemer,fermuar ve etek ucuyla uğraşıp 2 günde diktim.

Kalıbını canım Rümeysa'mın bana verdiği pantolon eteği katlederek çıkardım:)Bu haftasonu da o kalıbı hoca istedi.Demek ki o da çok begendi pantolonumu:):)Ben görmemiş gibi hemen giyip kursa gittim dee:):):)

Aslında mantığı pileli etek dikimi ve pantolon dikimiyle aynı,ön ortadaki ve arka ortadaki pileleri çok yakın ayarlayıp pantolon ağı kısmını kapatıyoruz.






17 yorum:

  1. Çok güzel olmuş ,bende kursa giderken kendi diktiğim kıyafetleri giymeyi seviyorum....ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  2. Elinize sağlık, iyi ki hemen giymişsiniz, ne güzel mutlu etmiş sizi. İyi günlerde giyin :)

    YanıtlaSil
  3. Çocuklarla dikis dikmek hakkaten zor is ben haftalardr makinemin basina geçemiyorum ;( etek pantolon çok güzel olmus iyi gunlerde giyin ;)

    YanıtlaSil
  4. Çocuklarla dikis dikmek hakkaten zor is ben haftalardr makinemin basina geçemiyorum ;( etek pantolon çok güzel olmus iyi gunlerde giyin ;)

    YanıtlaSil
  5. Maşallah size. Gerçekten kalıbı istenecek bir çalışma olmuş, çok beğendim. Bitirip hemen giyme isteği bende de var. Güle güle giyin.

    YanıtlaSil
  6. çok güzel olmuş elinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  7. Çok hoş güle güle iyi günlerde kullanın. Bu model zarif bayanlara göre. Üzerinize çok yakıştığına eminim. Çok sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. Merhabalar ellerinize sağlık..çok şık olmuş güle güle giyin sevgi ve dostlukla...
    bilge-orfe.blogspot.com

    YanıtlaSil
  9. hepinize cok tesekkur ederim,keske kalibini sizlere de gonderme imkani olsa;)

    YanıtlaSil
  10. etek pantolon çok güzel olmuşda bir gün şu fermuar işini ayrıntılı anlatan bir post yapar mısınız beni çok korkutuyorda :)

    YanıtlaSil
  11. Merhaba Nurgül hanım, sizi de bizim grupta yönetici olarak kaydedeceğim,kabul edersiniz. ☺

    YanıtlaSil
  12. Elinize sağlık. Artık bayağı uzmanlaşmışsınız siz ne güzel. Güle güle giyin. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok tesekkür ederim,begenmenize sevindim:)Daha dikişle ilgili öğrenecek çok şey varr:)

      Sil
  13. Merhaba pantolon etek tam aradığım istediğim gibi bayıldım ellerinize sağlık. Kalıbını paylaşabilir misiniz acaba... Dikişe yeni başladım ve kalıp çıkarmayı bilmiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba cok tesekkur ederim.hazir kalipla yapmadim.evde bana dar gelen bir etek pantolon vardi onu söküp kalip olarak kullandim.

      Sil

Çok kıymetli yorumlarınızı alalım:)))