19 Haz 2015

Anne Kız Kombinimiz:)




Selamun aleyküm,
Hayırlı Razamanlar,Rabbim tutuğumuz oruçları kabul buyursun inşallah.

Gelelim diktiklerime,daha önce yaptığım elbisemin etek kısmını bir türlü ayarlayamadıgım için kısacık kaldı,sonra haftalarca dolapta bekledi,baktım böyle olmayacak ben de o elbiseyi bluza çevirdim.Elbise halini buradan görebilirsiniz.

Eee Zeynepsiz olur mu? onun da kısa gelen tişörtlerinden birini biraz daha keserek, diktörtgen parçayı ekledim.Önce makinamın en geniş ayarında dikiş geçerek büzgü aldım.Minik bir parçayı da kalp şeklinde kesip tela yapıştırdım ve zig zag dikişiyle tişörtün üzerine diktim.

Giyip gezdik bile:):)Anne kız bir giyinmek çok eğlenceli oluyor:):):

9 yorum:

  1. Ellerine sağlık, pek güzel olmuş:)

    YanıtlaSil
  2. Birbirine uyumlu ne güzel olmuş elinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  3. Cok chic olmuslar ama herseyin kucugu sevilir ya hani o yuzden kizinizin elbisesini daha bir sevdim ki zaten kiz deyince akan sular duruyor benim icin:))
    Yaklasik bir aydir takip listeme kisi ekleyemiyorum:( O yuzden cogu yayininizi kaciriyorum, google + 'dan izlemeyide bir turlu aliskanlik haline getiremedim:(
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısınız ben de kısımın elbisesini daha çok sevdim:):),kendiminkiyle o kadar ugrastım ama 5 dklık elbise daha güzel oldu:):):)Bu arada takip listesinin sınırlı oldugunu bilmiyordum ,ben de ekliyorum sürekli:):) Daha sonra kullanılmayan ya da begenmediğiniz blogları silebiliyorsunuz.

      Sil
  4. Elbiseleriniz çok güzel olmuş:)) uyum da harika. Ellerinize sağlık.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil

Çok kıymetli yorumlarınızı alalım:)))